Feis lle – Islay Malt and Music festival 2012

Whiskyentusiaster! Lagavulin. Laphroaig. Ardbeg. Bowmore. Bruichladdich. Caol Ila. Bunnahabhain. Kilchoman. Peat, røyk & ppm. Islay maltwhisky- og musikkfestival går av stabelen den 25. mai-3. juni. Og det er IKKE for tidlig å finne seg et sted å bo – ferger, fly og hus fylles raskt opp! Se maltgulv der kornet spirer, Islaymenn som graver torv som skal gi kornet den DEILIGE røyksmaken og kast innpå med  østers og skyll dem ned med whisky mens et eller annet skotsk band spiller i bakgrunnen. Islay er en vakker øy syd på Hebridene, med sandstrender, klipper og hvitmalte hus som her og der slår seg sammen og danner landsbyer som Bowmore eller Port Charlotte. (Mer om Islay og maltwhisky i «Øyene i vest»). Programmet for 2012-festivalen legges snart ut via denne lenken: http://www.theislayfestival.co.uk/index.php

(foto: Kirsti Jareg)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s