The Shetlandbus – Norway contributes to Scottish diaspora tapestry 2014

LillaArticle about the Shetland Bus (Norwegian)beth Sørhuus and myself will contribute to the Scottish diaspora tapestry that is due to be ready for the homecoming in Scotland in 2014. Our contribution is the story of the Shetland Bus during the 2. WW. People with Scottish ancestry all over the world will contribute to the tapestry, stiching different stories. The tapestry will be on exibition in different parts of Scotland during 2014. We are very pleased to be part of this! http://www.scottishdiasporatapestry.org/index

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s