Mine reisetips fra Irland – nr. 3

White Park StrandCauseway Coast Way er en merket rute som strekker seg langs Antrimkysten i Nord-Irland. Langs løype passerer du gamle Dunluce slott, verdensarvstedet Giant’s Causeway, hengebroen over til det gamle laksefiskeriet, vakre strender, gule åkrer og grønne sletter. Du kan slukke tørsten på en av de gamle pubene langs veien. Vil du lese mer om dette vakre distriktet med utsikt til Skottland, finner du det i denne boka https://www.ark.no/ark/boker/Jareg-…

Én tanke på “Mine reisetips fra Irland – nr. 3”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s