Bli med til Irland! Få ledige plasser

Jeg gleder meg til å være faglig guide på en 8-dagers tur til Irland og Nord-Irland nå i mai. Vi skal innom to verdensarvsteder, besøke whiskydestillerier og klipper, Titanicmuseet i Belfast og Aranøyene med endeløse steinmurer i det forblåste landskapet. Les hele programmet her https://escape.no/reiser/irland-forfatter-kirsti-macdonald-jareg/ (Copyright alle bilder/all photos: Kirsti MacDonald Jareg)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s