Øyhopping i norske (eks)-kolonier? Fly til Orknøyene og Shetland fra Bergen

ISLAND, IRLAND, FÆRØYENE OG SKOTTLAND - Hebridene, Orknøyene og Shetland

                       

Det er deilig å være norsk i Shetland og Orknøyene. Befolkningen på disse øygruppene har en sterk bevissthet om sin norske fortid. I Kirkwall går de i 17.mai tog mens de på Shetland feirer Up-Helly-Aa – en gigantisk ild-og vikingfestival. Fra mai-september flyr selskapet Flybe fra Bergen direkte til Sumburgh/Shetland  og videre til Kirkwall/Orknøyene to ganger i uken, onsdag og lørdag – http://www.flybe.com Det er bare å ta med fjellstøvler, kamera og en fiskestang for de som liker slikt – God øyhopping!

Vis opprinnelig innlegg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s