Ny bok!

Øyene i vest - Kirsti Jareg

I september 2011 utgir Cappelen Damm forlag boken «Øyene i vest. Hebridene, Orknøyene og Shetland» av Kirsti Jareg. Boken er en kulturhistorisk reiseskildring fra de tidligere norske koloniene og den eneste som dekker disse tre skotske øygruppene.

3 kommentarer om “Ny bok!”

  1. Hei og gratulerer med flott bok og fin omtale. Jeg har allerede bestilt flere bøker som skal bidra til mer opplysninger for Sommerakademiet sine turer neste år, da blir det for første gang tur til Hebridene foruten Shetland og Orknøyene. Håper mange oppdager disse flotte stedene i Vesterled, de er helt spesielle, en opplevelse å møte folket og se naturen.
    Hilsen fra Sommerakademiet og Karin Flatøy Svarstad

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s