Mine reisetips fra Irland – nr. 4

Skellig Michael (Photo: Kirsti MacDonald Jareg)

«Jeg sier deg: Dette stedet tilhører vår drømmeverden” skrev dramatikeren George Bernhard Shaw etter å ha besøkt klosteret på Skelligøyene for 100 år siden. På dette usannsynlige værharde stedet bygde irske munker et kloster for omkring 1500 år siden. I dag er Skelligøyene på sydvestkysten av Irland et verdensarvsted. 500 bratte trappetrinn fører deg opp til munkecellene som mest av alt likner tørrmurte steiniglooer . Du vil ikke bli skuffet – dette magiske stedet tilhører fortsatt vår drømmeverden. Du kan lese mer i boken “Irland – en keltisk reise” https://www.bokklubben.no/SamboWeb/…

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s