Gratulerer, Nord-Irland! Nr. 1 på Lonely Planets liste 2018

Lonely Planet har utpekt Belfast og basaltstavene ved Giant’s Causeway til den beste regionen i 2018. Det overrasker meg ikke. Jeg har vært begge steder flere ganger, og anbefaler alle som er glade i whisky, slott, historie og vandreturer til å reise til vakre Nord-Irland. Og glem ikke Titanicmuseet og den botaniske hagen i Belfast!  I boken «Irland. En keltisk reise» kan du lese om myten bak Giant’s Causeway, historien bak Titanic og om verdens eldste whiskydestilleri Bushmills  – og mye mer. «Irland. En keltisk reise»

cropped-irland-en-keltisk-reise.jpgGiants CausewayWhite Park StrandOld Bushmills whiskeydestillery

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s