Happy St Patrick’s Day!

ARk

«Det er 17. mars. Dublins bygninger bader i grønt lys. The Irish Times trykker fotografier fra hele verden, fra den kinesiske mur til operaen i Sydney, alle opplyst i grønt. Til og med ølet på pubene og muffinsene i konditoriene er grønne. Et hav av irer og wanna-be-irer fra hele verden fyller Dublins gater, puber og parker. Irenes nasjonaldag, St. Patrick’s Day, markerer ikke en uavhengighetserklæring eller en revolusjon. Nei, irene feirer dødsdagen til den britisk-romerske misjonerende biskopen som kristnet landet på 400-tallet.» Utdrag fra «Irland – en keltisk reise»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s